2024. június 22., szombat, Paulina napja

Címke: simicska

98 cikk 1/10 oldal

Tagjaival teríttette szét a Jobbik Simicska pénzét

Ismeretlen tettes ellen a legfőbb ügyészségnél tesz feljelentést a Simicska Lajos „által csomagolt rántott húsos nejlonzacskók” miatt Szabó Balázs, a szekszárdi Jobbik volt vezetője.

Az ellenzék és a sajtója

Amikor eljött számunkra az igazság pillanata, és a Hír TV-ben ismét Földi-Kovács Andrea köszöntötte a nézőket, az jutott eszembe, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát, nem bizony.

Szikszai Péter: A Hír TV megmenekült

Az ismert balliberális irányultságú szerkesztők, műsorvezetők elbocsátásán kívül tízen mondtak fel és tizenkét műsort szüntettek meg szerda óta a Hír TV-nél.

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Három és fél év után szerdán visszatért a Hír TV korábbi vezetése, és személycserékkel megkezdődött az eddig markánsan ellenzéki irányultságú csatorna újrahangolása.

Hazatérés

Szerdán helyrezökkent az idő. A Hír TV nézői, akik a G-nap előtt egy nagy családnak tartották magukat, visszakapták szeretett csatornájukat.

Távoztak Simicska emberei

A személyi váltások oka egyértelműen az, hogy Simicska Lajos úgy döntött, minden érdekeltségét eladja Nyerges Zsoltnak.
98 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.