2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: sikkasztás

66 cikk 1/7 oldal

Sikkasztás miatt indult eljárás egy szegedi ügyvéd ellen

Sikkasztás miatt indult eljárás egy szegedi ügyvéd ellen, mert a gyanú szerint saját céljaira használta fel az ügyfelei által rábízott csaknem 70 millió forintot, az ügyészség indítványozta előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Vádat emelhetnek Hasan Kilic ellen

Befejezte a sikkasztás miatt indult nyomozását a szentendrei rendőrkapitányság a Törökországban terrorizmusért kétszer elítélt Hasan Kilic ellen.

Elhúzódnak Jakubinyi perei

A bíróságok útvesztőjében bolyong Jakubinyi Róbert adócsalás, sikkasztás és csempészet miatt indult, az Egymásért alapítvány botrányához kapcsolódó büntetőpere.

Egy másik ügyet tárgyalnak majd a Quaestor-perben

Az ügyvédek kizárásáról szóló döntés jogerőre emelkedése után kezdik majd meg a sikkasztási ügyrész vádlottjainak a meghallgatását. Idén még ötven tárgyalási nap lesz.

Újabb, 2,2 milliárd forintos sikkasztás vádja a Quaestor-ügyben

Bűnszervezetben, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt nyolc emberrel szemben nyújt be csütörtökön újabb vádiratot a Fővárosi Főügyészség a Quaestor-ügyben szereplő vádlottak közül - közölte a főügyészség az MTI-vel csütörtökön.

Ügyfelei pénzét elsikkasztó ügyvéd ellen emeltek vádat

Vádat emelt a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség egy volt ügyvéd ellen, aki 2015 és 2017 között 15 ügyfelétől több mint 114 millió forintot sikkasztott el - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész szerdán az MTI-vel.

Brókercsalásért felelt a klubelnök

Tizenkét évi börtönbüntetésre ítélték első fokon azt a férfit, aki 559 sértettől csaknem kétmilliárd forintot csalt ki 2011 és 2013 között.
66 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.