2024. július 19., péntek, Emília napja

Címke: sikeres

24 cikk 1/3 oldal

Egységes fellépéssel emelkedett az almaár

A szabolcsi gazdáktól úgy értesültünk, a felvásárlók demonstrációhullámot kiváltó eljárása akkora pofont jelentett, hogy a jövőben is megmarad a példátlan összefogás.

Nem könyöradomány az EU-pénz

Elfogadhatatlan az Európai Bizottság javaslata, amely a jól teljesítő, sikeres régiókat büntetné azzal, hogy pénzt von el tőlük.

Szajlai Csaba: Berobbant a magyar gazdaság

Nagyon jó üzenet, hogy Varga Mihály marad a pozíciójában, hiszen az ő személye nyugtatólag hat a piacokra - jelentette ki a Figyelő főszerkesztő-helyettese.

Sikeres volt a választási informatikai rendszer főpróbája

Sikeres volt a választási informatikai rendszer főpróbája - mondta a Nemzeti Választási Rendszert üzemeltető IdomSoft Zrt. választásirendszer-fejlesztési igazgatója szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Sikeres az agrárgazdasági kamara megújítása

Sikeres a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megújítása - mondta Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke az M1 aktuális csatornán kedden.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.