2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: sikerek

28 cikk 1/3 oldal

Villogtak klubjaink a kupákban

Női kézilabdában – hathatós légiós segítséggel – valamint vízilabdában több serleget is hazahoztak, illetve itthon tartottak 2018-ban a mieink.

Vonn utolsó szezonja jön

Hat világbajnokságon két első, három második és két harmadik helyet szerzett, de nem ezek az eredménylisták tükrözik a klasszisát.

Új magyarságkép a világnak

Volt miért sírnunk az elfecsérelt évszázadok miatt, a bennünket méltánytalanul sújtó balsors okán. Időnként azért mi is adtunk okot szenvedésünkre. Ideje azonban végre felemelni a fejünket.

Milák Kristóf junior világbajnok lett

Milák Kristóf 100 méter pillangón arany-, Lakatos Dávid 800 méter gyorson pedig ezüstérmet nyert az Indianapolisban zajló junior úszó-világbajnokságon.

Kutatópont: sikerekre számítanak a magyarok

A magyarok 83 százaléka sikeres szereplést vár a pénteken kezdődő budapesti vizes világbajnokságon – derült ki a Kutatópont közvélemény-kutatásából, amelynek eredményeit pénteken juttatták el az MTI-hez.

Mi van a szelencében?

A Pandora’s Box zenekar tovább él, alkot és dolgozik. Más kérdés, hogy mai, kevésbé értékorientált világunkban aligha van könnyű dolguk.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.