2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: siker

61 cikk 1/7 oldal

Bartal Tamás: Óriási siker az e-matrica

Óriási siker a mintegy 1400 milliárd forintnyi összeg, amit az elmúlt öt évben beszedett a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató. A teljes bevétel az államháztartást erősíti.

Magyar fuvolista sikere Oszakában

Valamennyi kontinensről érkeztek versenyzők a 19. Oszakai Nemzetközi Zenei Versenyre, ahol a fiatalok a világbéke és a kölcsönös megértés zászlaja alatt népszerűsítik a művészetet és a kultúrát.

A macedón népszavazást a kormány és az ellenzék is sikerként értékeli

Sikerként könyvelte el a vasárnapi, eredménytelen macedóniai népszavazást a kormány és az ellenzék is: Zoran Zaev balközép miniszterelnök szerint győzelem, hogy a többség igennel szavazott, míg a jobboldal úgy véli, az alacsony részvételi arány azt tükrözi, hogy az emberek nem értenek egyet az ország nevének megváltoztatásával.

A magyar gazdaság gyorsabban nő az uniós átlagnál

A GDP második negyedévi várakozások feletti emelkedése több mint kétszerese az Európai Unió (EU) 2,2 százalékos növekedési átlagának – mondta a pénzügyminisztérium helyettes államtitkára.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.