2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Siewert András

14 cikk 1/2 oldal

Feloszlatta magát a Migration Aid

A Migration Aid pénteken befejezte működését, amit azzal indokoltak, hogy nem kívánják a bevándorlási különadót fizetni. A magát civilnek nevező szervezet pártot is alapított.

Sántító magyarázat a Soros-szervezettől

Földi László titkosszolgálati szakértő úgy véli, a migrációt segítő szervezetnél a kezdetben óvatlanul kiadott valós információkat később hamis állításokkal próbálták elfedni.

Siewert: Végigjátszottuk a játékot

A Migration Aid operatív igazgatója által szűk körben, az általa barátainak tartott orgánumok előtt tartott sajtótájékoztatón elhangzottak több kérdést is felvetnek.

SorosLeaks: tagadtak, most magyarázkodnak

A Migration Aid vezetője a baráti médiá­nak tartott sajtótájékoztatón rea­gált a Magyar Idők által közölt cikksorozatra. A Siewert András által elmondottak még zavarosabbá teszik a helyzetet.

Ügynök vagyok

Nézem az Index cikkének címét, egy szomorú alak jegyzi, valami MG monogramú, arca helyén kudarc, s írja, hogy a Migration Aid leleplezte Bayer Zsolték lejárató akcióját.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.