2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: Shane Tusup

39 cikk 1/4 oldal

Hosszú Katinka: ez nem csak egy Európa-bajnoki cím

Az immáron 14-szeres Európa-bajnoknak mondhatja magát, ugyanakkor a szerda este Glasgow-ban 200 méter vegyesen aratott sikerével szerzett aranyérem különleges helyet foglal el a szívében.

Hosszú Katinka bemutatta új edzőjét

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka bemutatta új edzőjét, Petrov Árpádot, és az Iron Swim Kft. néven alakult úszóegyesületének stábját.

Fizetniük kell Hosszúéknak

Ma éjféltől nem használhatja az Iron Aquatics ingyen a Duna Aréna vízfelületét, mert szerződésük lejár. Bérlőként, tehát pénzért ezt megtehetik.

Elfajult a Hosszú Katinka-Shane Tusup vita

A háromszoros olimpiai bajnok férje leírta, a hír igaz, sem a magánéletben sem szakmailag nem folytatják tovább együtt „személyes okok” miatt.

Felbomlott az aranypáros

A házaspár szakmai kapcsolata végérvényesen befejeződött, s nehezen elképzelhető, hogy férji, feleségi minőségben is tovább funkcio­nálnának.

Végleg szakított a sikerpáros

A sportoló Facebook-oldalán csütörtökön úgy fogalmazott, "Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök."

Virtuálisan már kibékültek

Hiába zajlik javában a 120. országos úszóbajnokság Debrecenben, mégis Hosszú Katinkáék csütörtöki Instagram-posztja tematizálja a honi sportéletet, sőt az egész bulvármédiát.

Hosszú Katinka kihagyja az ob-t is, de Shane Tusuppal folytatja a munkát

Nehéz időszak áll mögöttük a magánéleti krízis miatt, de megpróbálják az adott helyzetből a legtöbbet kihozni - mondta a molcsapat.hu oldalnak szombaton a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, aki először nyilatkozott hosszan azt követően, hogy hónapokkal ezelőtt válságba jutott házassága edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.