2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Seszták Miklós

81 cikk 1/9 oldal

Kormánybiztos lett Seszták Miklós

Egyes Kárpát-medencei gazdaságélénkítő programok és összehangolt fejlesztési feladatok, valamint turisztikai fejlesztések koordinációjáért felelős kormánybiztos lett Seszták Miklós. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.

Új nevek az új kabinetben

Miközben Gulyás Gergely szerdán tartott sajtótájékoztatón diplomatikus elhárította a válaszadást azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek a negyedik Orbán-kormány tagjai, egyre több információ jelenik meg.

Átadták a kisvárdai posta felújított épületét

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter beszédében felidézte, az épületet eredetileg is postának építették több mint száz évvel ezelőtt, kiváltva egy másik, kisebb épületet.

Átadták a Kisvárdát délről elkerülő utat

A fejlesztés rekordidő, hét és fél hónap alatt készült el a tervezett tizenegy hónap helyett – mondta el Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.

Távolról vezérelhetik a repülőtér forgalmát

A közepes méretű és forgalmú repülőterek közül a világon először a Budapest Airport repülőgépforgalmát lehet a helyszíntől függetlenül is biztonságosan irányítani.

Éticsiga feldolgozóüzem épül Kisvárdán

Száz százalékban exportra fog termelni az a 6,5 milliárd forintból felépülő, élő éticsigát feldolgozó és fagyasztott tésztatermékeket gyártó üzem.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.