2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: serena Williams

57 cikk 1/6 oldal

Serena Williams és Andy Murray visszatér

Az idei ausztrál nyílt teniszbajnokság kihagyása után jövőre ismét ott lesz a mezőnyben a volt világelső Serena Williams és Andy Murray.

Hisztéria

Carlos Ramos, a tenisz US Open női döntőjének mérkőzésvezetője nemcsak Serena Williamstől lopott el egy pontot, majd egy játékot, hanem egész Amerikától.

Főműsor pályán kívül

A mérkőzést különös botrány kísérte, az önmagáról megfeledkezett Serenát háromszor figyelmeztette, majd büntetőpontokkal sújtotta a játékvezető.

Pénzbüntetést kapott Serena Williams

Serena Williams 13 155 fontos (4,7 millió forintos) büntetést kapott az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjében mutatott magatartásáért.

Oszaka a US Open női bajnoka

A 20 éves Oszaka Naomi nyerte meg a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét, mivel a szombati döntőben 6:2, 6:4-re legyőzte a 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williamset.

Későn fekvők előnyben

Amíg itthon Fucsovics Márton Facebookon publikált panaszáradata tematizálja a magyar teniszéletet, New Yorkban mindenki az év utolsó Grand Slam-versenyére készül.

Babos Görgesszel kezd Montrealban

Az egyesben 23-szoros Grand Slam-győztes Serena Williams visszalépett a jövő heti montreali tenisztornától.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.