2020. július 14., kedd, Örs, Stella napja

Címke: Sepsi OSK

14 cikk 1/2 oldal

Kisütötte

Lászlót már régóta piszkálta a gondolat, hogy tenni kéne valamit. Valamit, ami szép és jó, de nem hasznos, legalábbis nem a mai világ ítélete szerint, nem pénzben kifejezve az.

Sepsi OSK, az „óriásölő”

A Steaua-jogutód FCSB elleni 4-2-es győzelemmel a háromszéki együttes nagy lépést tett a román labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásába kerülés felé.

Sepsi OSK, a mindennapi kenyér

Székelyföldi riportutunk második állomása Sepsiszentgyörgyre vezet. A város csapata hat év alatt az ötödosztályból az elsőbe emelkedett, s szédületes tempóban fejlődik tovább.

Ahol minden fillér hasznosul

Nem telt el két hét sem azóta, hogy ünnepelt a székelyföldi magyarság: az FK Csíkszereda és a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK egyszerre jutott be a legjobb nyolc közé a labdarúgó Román Kupában.

Egy tőről fakadó futballsikerek

Rózsahegyen ünnepelhette a DAC 1904 a bravúros bajnoki szereplést, amely jogot biztosít a csallóközi csapatnak az indulásra az Európa-liga selejtezőjében.

Békeidők

A Sepsi Dinamo Bukarest elleni sikere tovább srófolja a sepsiszentgyörgyi futballőrületet. A sport iránti egyre fokozódó érdeklődés immár jelenségszintű Székelyföldön.

Nagy Sándor vezérli a szentgyörgyieket

Régi-új edzője van a Sepsi OSK labdarúgócsapatának, miután a romániai futballtörténelem első székelyföldi élvonalbeli csapatát is utolérte a sikertelenség végzete.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.