2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: segélyezés

12 cikk 1/2 oldal

Ismét téli tüzelővel segíti a rászorulókat az Ökumenikus Segélyszervezet Kárpátalján

A tél közeledtével folytatódik Kárpátalján az Ökumenikus Segélyszervezet rászorulókat tüzelővel segítő akciója, amelynek keretében csütörtökön Beregszászon és a járásban elkezdődött egyenként 500 kilogramm biobrikett kiszállítása a hátrányos helyzetű nagycsaládoknak, fogyatékkal élőknek és egyedül élő nyugdíjasoknak.

Nem tekintik partnernek az afrikai államokat

Angela Merkel és Theresa May is ellátogatott a fekete kontinensre, hogy ott befektetésekről tárgyaljon, emellett igyekezzen meggátolni a migrációs hullám terjedését.

Az EU felfüggesztette a Moldovának szánt segélyeket

Az Európai Unió szerdán felfüggesztette a Moldovának szánt 100 millió eurós segélycsomagot a chisinaui polgármester-választás körüli botrány miatt, amely megfigyelők szerint alááshatja az ország demokratikus rendszerét is. A bírálatok kereszttüzében a moldovai legfelsőbb bíróság döntése áll, amely érvénytelennek nyilvánította a választás eredményét.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.