2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: Seehofer

34 cikk 1/4 oldal

Seehofer szigorítást sürget

Miután egy bajor kisvárosban, Ambergben tizenkét embert sebesített meg tinédzser menedékkérők ittas csoportja, Horst Seehofer szerdán újabb menekültügyi szigorításokat sürgetett.

Képzett migránst keresnek

A menekültbefogadás, illetve a gazdasági migráció elkülönítését célozza az a bevándorlási tervezet, amelyet szerdán fogadott el a hárompárti német nagykoalíciós kormány.

Tüntetők fogadták a kancellárt

Nem szabad magára hagyni Görögországot, Olaszországot és Spanyolországot a Földközi-tengeren átívelő migrációs útvonalon hozzájuk érkező emberekkel – jelentette ki Angela Merkel.

Távozik a bajor CSU éléről Horst Seehofer

A német sajtó már egy ideje cikkezik Seehofer esetleges távozásáról, a kérdés különösen az októberi bajorországi tartományi választások után vált aktuálissá.

Omladozik a német koalíció

Noha a CSU több mint tíz százalékot veszített, a párt történeté­ben ez mégsem tekinthető negatív rekordnak, hisz 2008-ban 17,3, 1950-ben pedig 24,9 százalékot veszített.

Frontális támadás Seehofer ellen

Kígyót-békát kiáltanak Horst Seehoferre. Szerintük múltba forduló, provokatív magatartása méltatlan az emberekkel szemben, és sérti az alkotmány értékeit.

A seehoferi mesterterv

Végre tudomásul kellene venni, hogy a szavak ereje már nem elég, cselekedni kell, hogy a megmaradt esélyt megőrizhessük Európa jelenkori világának megmentésére.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.