2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: Schmuck Erzsébet

7 cikk 1/1 oldal

Ungár tisztséget kapott az LMP ifitagozatában

Ungár Pétert választották meg az LMP ifjúsági szervezetének etikai felelősévé – írta hétfőn a Hvg.hu a tisztújítás részleteit ismerő forrásra hivatkozva.

Zsenik

Az LMP szerint az emberek félnek Magyarországon.

Nem kér Vonából sem az LMP, sem a baloldal

Nevében ugyan párt, de valódi gyakorlati működését tekintve szűk társadalmi csoportként működik, amelynek bizonyos kérdésekben van karakteres véleménye, de az ország egészére nézve programot a mai napig nem alkotott, és sokak szerint – és én is osztom ezt a vélekedést – egy báránybőrbe bújt SZDSZ – így vélekedett Vona Gábor az LMP-ről még 2010-ben.

Nyárra előáll jelöltjeivel az LMP

Nyár elejére a 106 egyéni választókerület 80-90 százalékában szeretné megnevezni országgyűlési képviselőjelöltjét az LMP – többek között erről egyeztetett az elmúlt napokban az ökopárt elnöksége és országgyűlési frakciója.

Vita az oktatásról

Az oktatás, a magyar vidék helyzete, valamint az Egyesült Királyság uniós tagsága volt a fő témája a napirend előtti felszólalásoknak tegnap a parlamentben.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.