2022. június 25., szombat, Vilmos napja

Címke: Schiffer András

58 cikk 1/6 oldal

A Jobbik-megoldás

Nem sokat tudok az LMP frissen megválasztott parlamenti frakcióvezetőjéről, Keresztes László Lórántról, de amióta elolvastam az Indexnek adott interjúját, nem is vágyom erre.

Az LMP széthullásának margójára

Egy párt karakterét a legtöbb esetben egy markáns, szerencsés esetben karizmatikus vezető határozza meg. A Lehet Más a Politika esetében ez a személy nem más volt, mint Schiffer András.

Pálfordulásokat elemzett az ellenzék

2016 nyár elején nagyon mozgalmas volt a politikai élet az ellenzéki oldalán. A XXI. századi pártok két prominens tagja is elhagyta az Országgyűlést.

Már 2022-re gyúrnak

Miért nem megy el inkább sakkozni, zsugázni a partizánszövetség nyugdíjasklubjába, esetleg romantikázni egyet a szoborparkba Lendvai Ildikóval?

Szakadhat az LMP?

Mindössze 60 százalékos támogatottsággal erősítették meg a társelnöki poszton Szél Bernadettet az LMP hétvégi előre hozott tisztújító kongresszusán.

A jelmondat is elveszett

Hiszen a pártot, a Lehet Más a Politikát ő, Schiffer alapította, vagyis a tagok, ha úgy vesszük, a „vendégei” voltak, csak éppen az invitálás óta már más utat választottak.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.