2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: saul alinsky

7 cikk 1/1 oldal

Több mint vandalizmus

Soros csicskái, kilóra megvehető megélhetési politikusok, a hazátlan és istentelen külföldi bolsevik bérencek (Antifa tagjai) megmutatták, hogy nem tisztelnek senkit és semmit.

Lózungok ereje

Az elfajzott liberálisok portréja tökéletes Márai Sándor tollán, már ötven éve ezt írta róluk: „A »szabadság« ürügyével másznak, tüntetnek, ocsmányan rágalmaznak...

Az erőszak tobzódása a parlamentben

Komoly elemzést produkálni a szerdai események fényében szinte lehetetlen vállalkozás, de kísérletet tehetünk arra, hogy együtt merüljünk le az alvilág vizébe.

Gyűlöletaktivisták az utcákon

Werber, a gyűlöletkampányok visszatérő karmestere újból hazánkban rontja a levegőt. Ismert, hogy 2002-ben penetráns stílusban hergelte, fanatizálta az MSZP-aktivistákat.

Forró ősz

A polgárháborút reális opcióként emlegető Charles Gati és az agresszív radikalizmust hirdető Saul Alinsky tanítványai semmitől nem riadnak majd vissza.

Kalergi gróf megítélése

Coudenhove-Kalergi valójában tehetséges és agilis, jó szándékú ember, igazi emberbarát volt, és semmi köze Soros nyílt társadalmához.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.