2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Sármellék

13 cikk 1/2 oldal

Érkeznek a charterek Sármellékre

A jövő héttől több közvetlen járat érkezik Németországból a balatoni leszállópályára, mivel évről évre egyre többen választják pihenésük helyszínéül a térséget, illetve neves fürdőhelyeinket.

Indul a szezon Sármelléken

Idén a Hévíz-Balaton Airporton a 2016-hoz hasonló, 23,5 ezer utaslétszámra számítanak.

Kezdődik a szezon a sármelléki repülőtéren

A Düsseldorfból és Berlinből, valamint a Frankfurtból érkező első charterjáratokkal szombaton megkezdődik az idei nagygépes repülési szezon a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ahol ebben az évben a tavalyihoz hasonló utaslétszámra számítanak – mondta el az MTI érdeklődésére a repteret üzemeltető Hévíz polgármestere.

Menetrend szerinti járatait tervezi bővíteni a sármelléki repülőtér

A tavalyihoz képest minimális emelkedéssel 23,5 ezerre nőtt idén a sármelléki Hévíz-Balaton Airport utasforgalma, jövőre a moszkvai mellett londoni, frankfurti és brüsszeli menetrend szerinti járatok indítását tervezik – mondta el a repteret üzemeltető Hévíz polgármestere kedden az MTI megkeresésére.

Repülőtéri robbanóanyag-kereső kutyákat képeznek Sármelléken

A légiforgalom kiszolgálásában résztvevő járművek, a teherszállítmányok és az utaspoggyászok mellett a légi utasok személyes átvizsgálására is alkalmas robbanóanyag-kereső kutyák kiképzését kezdik meg a sármelléki repülőtéren, ahol egy nemzetközileg is új program keretében összehasonlíthatóvá teszik a kutyák és a mérőműszerek hatékonyságát.

Sármelléken búcsúztatta Boeing 737-es gépeit a Lufthansa

Utolsó európai útján Sármelléken landolt kedden délután a Lufthansa két Boeing 737-es repülőgépe, miután a német légitársaság 48 év után hétfőn hivatalosan is kivonta ezeket a géptípusokat a forgalomból.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.