2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Sargentini-jelentés

325 cikk 1/33 oldal

A Venezuela-szindróma

Mi is történik? Vannak egyenlőbbek az egyenlők között. Azok tartoznak az egyenlőbbek közé, akik hajlanak az új trendből, a multikulturális világból következő szerepvállalásra.

Már nem hisznek Sargentininek

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint az EP az, ami szembemegy a szerződések szövegével, így valójában ellene kellene jogállamisági eljárást indítani.

Judith Sargentini és a körúti fák

A gépezet megy tovább előre. A nyomás egyre nő. A leköszönő Európai Parlament bevándorláspárti többsége egyre hisztérikusabbá válik.

Magyarország ismét brüsszeli célkeresztben

Sargentini az Echo TV stábjára biztonsági embereket hívott az amszterdami jogi egyetemen, ahol a magyar jogállamiság helyzetét elemezte úgy, hogy nincs is jogi diplomája.

Sartre, Sargentini

Sargentini kérlelhetetlen következetességénél, megkérdőjelezhetetlen felkészültségénél és tisztességénél már csak függetlensége megkérdőjelezhetetlenebb.

Fogadják be Ahmed H.-t azok, akik mellette kardoskodtak

Hidvéghi Balázs írt személyesen levelet annak a 26 képviselőnek, akik az Amnesty International által szervezett akciók keretében táblákat tartva demonstráltak Ahmed H. szabadságáért.

Húsz alkalommal találkozott Soros az Unió vezetőivel

Nem csupán a tőzsdespekuláns, hanem alapítványainak munkatársai is rendszeresen találkoztak az európai vezető elit tagjaival, a nyilvánosan elérhető adatok szerint leginkább „ismeretlen témában”.
325 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.