2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: sára botond

14 cikk 1/2 oldal

Új óvodát fosztottak ki a megnyitása előtt

Kifosztottak egy mozgássérült gyerekek számára éppen elkészülő óvodát a Józsefvárosban. Az alapítványi támogatásból létesített intézmény a napokban nyílt volna meg – értesült a Magyar Idők.

Újra ítéletet mondtak a baloldal felett

A józsefvárosi időközi választás eredményei arra utalnak, hogy már sem a választók, sem az ellenzéki pártok nem hiszik, hogy a jelöltjük sikeres lehet.

Fölényes fideszes győzelem Budapesten

Mind a két fővárosi időközi választáson kétharmad körüli győzelmet arattak a kormánypártok jelöltjei. Az álcivil jelöltek mögé bújó, összefogásra épülő baloldali stratégia megbukott.

Fidesz: Győri Péter ismét hazudik

A kormánypárt józsefvárosi szervezetének közleménye azt írja: az SZDSZ-es politikus kampánya során már nem először próbálja félrevezetni a józsefvárosiakat, most is ezt teszi.

Megújítják a józsefvárosi Orczy teret

Kocsis Máté a vasárnapi időközi kerületi polgármester-választásról szólva kiemelte, a főpolgármesterrel közösen Sára Botond mellett korteskednek.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.