2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Samsung

33 cikk 1/4 oldal

Házkutatást tartottak a Samsung egyik irodájában Szöulban

Házkutatást tartottak a rendőrök a Samsung dél-koreai elektronikai vállalat egyik irodájában, amely a Szöul központi részén található szolgálati lakások ügyeit intézi – tudatta hétfőn a helyi rendőrség.

Okostantermet adtak át Miskolcon

Az országban elsőként adtak át úgynevezett okostantermet szociális központban Miskolcon, az Ökumenikus Segélyszervezet és a Samsung Electronics Magyar Zrt. egyedülálló együttműködésének köszönhetően szerdán.

A dél-koreai ügyészség vádat emelt a Samsung vezetői ellen

A dél-koreai ügyészség korrupcióval vádolta meg kedden Li Dzse Jongot, a Samsung Csoport tényleges irányítóját és négy másik vezetőjét a tavaly októberben kirobbant, Pak Gun Hje ideiglenesen felfüggesztett államfőt is érintő korrupciós botrányban.

Dél-Koreában jóváhagyták a nagy horderejű letartóztatást

Jóváhagyta a szöuli központi kerületi bíróság pénteken a Samsung-csoportot ténylegesen irányító alelnöknek, Li Dzse Jongnak a letartóztatására vonatkozó ügyészségi kérést az államfővel kapcsolatos korrupciós eljárás keretében.

A szöuli Raszputyin

A dél-koreai ügyésznek a hónap végéig kell lezárnia a nyomozást Csoj Szunszil ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy rossz útra vitte és a háttérből irányította az ország elnökét.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.