2019. április 24., szerda, György napja

Címke: sakál

7 cikk 1/1 oldal

Vaddisznók és sakálok a Balatonnál

Befogóketrecekkel próbálja összegyűjteni az üdülőterületen flangáló vaddisznókat az önkormányzat, ám az aranysakálok ellen még nincs kialakult harcmodor Révfülöpön.

A Sakál napjai

Liszkai László, a Franciaországban élő magyar újságíró hat hónapon át több mint száz órát beszélgetett a börtönben a Sakál néven ismert terroristával.

Újabb életfogytig tartó börtönbüntetést kapott Carlos, a Sakál

Újabb életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte kedden a párizsi különleges, terrorcselekményekkel foglalkozó törvényszék a Carlos, a Sakál néven ismertté vált elítélt terroristát egy 1974-ben elkövetett kézigránátos támadásért.

Megkezdődött Carlos, „a Sakál” újabb pere Párizsban

Megkezdődött hétfőn a párizsi különleges, terrorcselekményekkel foglalkozó törvényszék előtt a Carlos, a Sakál néven ismertté vált elítélt terrorista, a venezuelai Ilich Ramírez Sánchez újabb pere.

Újra bíróság előtt Carlos, a Sakál

A jelenleg is számos életfogytiglani büntetését töltő venezuelai születésű terrorista egy 1974-es párizsi bolti robbantás ügyében ül a vádlottak padjába hétfőn.

Visszatért Budapest környékére az aranysakál

A Buda környéki erdőkben pár évvel ezelőtt találkoztak először magányos aranysakálokkal a természetvédők, mára azonban bizonyos lett, hogy az őshonos állatfaj ismét stabilan jelen van a főváros környéki erdőkben is.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.