2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: S. Ábel

14 cikk 1/2 oldal

Most először szólaltak meg S. Ábel szülei

A férfi leghamarabb karácsonykor szabadulhat a gyorséttermi lövöldözésért kapott büntetéséből. A teljes riportot kedden 21 órától láthatják a Hír TV Riasztás című műsorában.

Ismét elítélték S. Ábelt

A más, erőszakos bűncselekmények miatt már többször elítélt férfit ezúttal különösen nagy értékre elkövetett csalás és hamis magánokiratok felhasználása miatt marasztaltak el.

S. Ábel most csalásért felel

Ezúttal csalás kísérlete miatt kell felelnie S. Ábelnek, aki hamis átutalási bizonylatokkal próbált meg egy cég számlájáról a sajátjára pénzt utalni.

Exkluzív videó: így fogták el S. Ábelt

S. Ábel csak feltételesen volt szabadlábon. A 29 éves gyanúsítottat a TEK az utcán fogta el július végén – az akciót most megtekinthetik a TEK felvételén.

Évekre börtönbe kerülhet S. Ábel

Feltételesen volt szabadlábon az erőszakos bűncselekmények ­miatt már kétszer is elmarasztalt S. Ábel, akit a minap robbanóanyag készítésének gyanújával helyeztek előzetes letartóztatásba.

Ügyvédei szerint S. Ábel ártalmatlan

A férfi az utóbbi években rendszeres vendég a bíróságon: 2006–2010 között az ELTE jogi karán tervezett mészárlást, 22 diáktársát akarta megölni.

Ügyvédjei szerint S. Ábel senkire sem veszélyes

Ügyvédjei szerint ügyfelük soha nem ártott senkinek és ezúttal sem állt szándékában. S. Ábelt robbanóanyaggal történő visszaélés miatt helyezték előzetesbe.

Előzetes letartóztatásba került S. Ábel

Előzetes letartóztatásba került S. Ábel, akit rablás előkészülete miatt fogtak el pénteken a fővárosban – tájékoztatta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. A férfit korábban elítélték azért, mert 2013-ban egy budapesti gyorsétterem bejáratánál, majd bent is fegyverrel többször a levegőbe lőtt, előzőleg pedig joghallgatóként diáktársai megölésével fenyegetőzött.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.