2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: russia today

16 cikk 1/2 oldal

Élet vesztette egy orosz tévécsatorna riportere Szíriában

Életét vesztett az Iszlám Állam terrorszervezet támadásában az orosz RT állami televízió arab nyelvű adásának szerződéses tudósítója, operatőr kollégája pedig könnyebben megsebesült a szíriai Homsz tartományban – közölte az RT vasárnap.

Soros-ügyben a BBC és a Russia Today

A „független, tárgyilagos brit közszolgálati adó”, a BBC világszolgálata beszámolójának ezt a címet adta: „George Soros: a magyar kormány plakátjai antiszemiták.”

Belügyekbe való beavatkozással vádoltak meg amerikai médiumokat az orosz alsóházban

Olyan információkat közvetített az Amerika Hangja, a Szabadság Rádió és a CNN a 2016-os orosz alsóházi parlamenti választások idején, „amelyek kétségbe vonták Oroszország választási rendszerének demokratikus természetét”, amivel beavatkoztak az ország belügyeibe – jelentette ki Leonyid Levin, az Állami Duma tájékoztatáspolitikai bizottságának elnöke a ház pénteki, a témának szentelt tanácskozásán.

Orosz befolyásolási tervekről beszéltek egyes amerikai tisztségviselők

Tervet dolgozott ki egy orosz kormányzati kutatóintézet arra, hogy miképp lehet Donald Trump javára fordítani a 2016-os amerikai elnökválasztások kampányát vagy aláásni a választóknak az amerikai választási rendszerbe vetett bizalmát – mondta el a Reuters hírügynökségnek három jelenlegi és négy volt amerikai tisztségviselő.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.