2019. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: röntgen

5 cikk 1/1 oldal

Egymilliárd forintnyi csempészáru

Több mint húszmillió szál cigaretta, 2,5 tonna fogyasztási és más dohány. A rövid felsorolás nem egy trafik rendelési listája, hanem az adóhivatal idei fogásainak összegzése.

Fémkereső kapukat, röntgeneket szereltek fel a bíróságokon

Fémdetektoros kapukat, csomagvizsgálókat szereltek fel, valamint kézi fémkeresőket és számítógépeket is kaptak a bíróságok a Svájci-Magyar Együttműködési Program által támogatott biztonságnövelő projekt keretében.

Első felvillanások a világ legnagyobb elektrongyorsítójában

Előállította az első felvillanásokat csütörtökön a világ leghosszabb szupravezető lineáris részecskegyorsítója, a Hamburg melletti European XFEL, amellyel atomi szintű szerkezeteket és folyamatokat akarnak lefényképezni.

Korszerű CT-khez és röntgenberendezésekhez jutott az onkológiai intézet

Korszerűbb és energiatakarékosabb képalkotó berendezéseket szerzett be az Országos Onkológiai Intézet (OOI) egy európai uniós pályázatnak köszönhetően. A most befejeződött projekt keretében 805,4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásban részesültek – tájékoztatta az OOI az MTI-t.

Röntgenkészülék mutatta ki a hűtőkamionban csempészett cigarettát

Röntgenkészülék mutatta ki az ukrán hűtőkamionban elrejtett, 39 millió forint értékű csempészett cigarettát a záhonyi határállomáson – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyi igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.