2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: róna péter

9 cikk 1/1 oldal

A határkerítést helyeslem

Annak ellenére, hogy Fricz Tamás írása komoly tárgybeli tévedéseket tartalmaz, a cikk helyesen írja le az Orbán-kormány külpolitikájának lényegét, amit Fricz Tamás támogat, én pedig nem.

Róna Péter és a magyar valóság

Róna Péter egy olyan interjút adott nemrég a Vasárnapi Híreknek, amelynek legtöbb állítása elfogadhatatlan, egyben tükrözi azt, miért tart ott az ellenzék, ahol tart – tehát sehol.

A besült fegyver

Jöjjön föl nyugodtan mindenki a szellemi bunkerből, ahová a Jobbik végső csapása, a bérunió elől menekült, mert ebből a világvégéből sem lesz semmi.

Újabb forgatókönyv a kormányváltásra

A Jobbik, az MSZP és az LMP összefogását sürgetik értelmiségi körök Róna Péter közgazdász, az LMP programírójának vezetésével – értesült a Magyar Idők.

A hivatásos károgók és a tények

Bár nemzetközi szervezetek is egyhangúlag elismerték azt, hogy a magyar gazdaságpolitikai mix működik, a hazai sajtóban néha még felbukkannak a hivatásos vészmadarak.

Békét köthet a PM-mel az LMP

Róna Péter, az LMP program-írója szerint Schiffer András távozásában az iránta a baloldalról gerjesztett gyűlölet is nagy szerepet játszott.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.