2022. június 30., csütörtök, Pál napja

Címke: Róháni

22 cikk 1/3 oldal

Róháni: Teherán nem tárgyal nyomás alatt

Az iráni elnök értelmetlennek minősítette a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal, miközben Washington bejelentette, hogy hétfő éjféltől újra hatályba lépek az Irán elleni amerikai szankciók.

Róháni: csalódást okozott az EU gazdasági csomagja

Csalódást okozott az Európai Unió gazdasági csomagja, mellyel az Iránnal kötött többhatalmi atomalku amerikai felmondásának hatásait igyekeznek kompenzálni - közölte telefonon Haszan Róháni iráni elnök Angela Merkel német kancellárral csütörtökön.

Róháni: a válságnak nincs katonai megoldása

A jemeni válságnak nincs katonai megoldása, politikailag kellene rendezni - jelentette ki Haszan Róháni iráni elnök a katari emírrel hétfőn folytatott telefonbeszélgetése során.

Róháni: Irán nem támad szomszédjaira, de megvédi magát

Irán nem támad szomszédjaira, de folytatja mindenfajta fegyver előállítását, amelyre szüksége van védelmének szavatolásához – jelentette ki szerdán Haszan Róháni iráni elnök a hadsereg napja alkalmából tartott díszszemlén.

Iráni elnök: Trump megbánja, ha felmondja az atomalkut

Haszan Róháni iráni elnök hétfőn azt üzente Donald Trump amerikai elnöknek, hogy megbánja, ha felmondja a 2015-ös nemzetközi atomalkut, mert Irán válasza keményebb lesz, mint képzeli.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.