2020. július 16., csütörtök, Valter napja

Címke: roham

8 cikk 1/1 oldal

Nehéz idők járhatnak az asztmásokra

Az asztma világnapja alkalmából a Magyar Tüdőgyógyász Társaság ingyenes szűrést rendez május 1-jén Budapesten a Kopaszi-gáton.

Rekordokat hozhat a karácsonyi roham

Öt-tíz százalékos bevételnövekedést várnak az áruházláncok az év végi vásárlási láztól, a szárnyasok és az édesvízi halak kereslete 15, illetve 20 százalékkal is megélénkülhet – közölte a Világgazdaság.

Júliusban élénkül a hazai albérleti piac

Júliusban folyamatosan élénkül az albérletpiac, a felvételi ponthatárok és kollégiumi férőhelyek kihirdetésének egy hónapos időszakában a kínálat is megduplázódott tavaly – mondta Ba­logh László, az Ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 hétvégi műsorában. Hozzátette: idén a kínálat 20-30 százalékos bővülésére számítanak.

Úgy, mint tavaly, ismét jöhet a migránsok rohama

A Migrációkutató Intézet arra hívta fel a figyelmet, hogy ha megbukik az EU–török-megállapodás, akkor a tavalyi migránsáradat indulhat el ismét a balkáni migrációs útvonalon Európa felé.

A kormány megtámadja az uniós kvótát a nemzetközi fórumokon

Egyre több városban gyűjtik az aláírásokat a kötelező betelepítési kvóták ellen. A görög-macedón határon hétfőn ismét több ezer migráns volt, Szerbia száznál is több busszal vitte őket a horvát határra egész nap.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.