2022. január 25., kedd, Pál napja

Címke: Rohác

11 cikk 1/2 oldal

Elnapolták Rohác szlovákiai perét

Rohác néhány hete ismerte be, hogy ő ölte meg 1996-ban Prisztás Józsefet dunaszerdahelyi oroszok megbízásából, és a megbízást Jozef Hamala közvetítette neki.

Rohác nem ismeri a részleteket

Az ügy ismerői úgy vélik, Rohác tavaly és most is a szlovák titkosszolgálatról, az egykori SIS-ről akarja elterelni az ismét ráirányuló figyelmet.

Gátolták a Fenyő-ügy feltárását

A szlovák maffia bérgyilkosaként ismert férfi újabban Prisztás József gyilkosáról beszélne, aki szerinte nem Portik Tamás Hatyi becenéven ismert volt testőre, hanem más.

Jozef Rohác üzenete indította el a lavinát?

A szlovák bűnöző lényegében Gyárfás Tamás elleni bizonyítékot ígért. Mint köztudott, a rendőrség ezt követően foglalta le azt a hangfelvételt, amely mindent felülírhat.

Portik Tamás perújításában tanúskodna Jozef Rohác

A Szlovákiában és nálunk is életfogytiglanra ítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác hajlandó tanúvallomást tenni az 1998. július 2-án elkövetett Aranykéz utcai merénylet ügyében.

Tompa lövés az erdőből

Évtizedekkel ezelőtti robbantások, alvilági leszámolások oldódhatnak meg a közeljövőben Szlovákiában: a helyi rendőrség idén májusban látványos akciókba kezdett.

Csütörtökön lesz elsőfokú ítélet Portik, Rohác és társai ügyében

Csütörtökre tűzte ki az elsőfokú ítélet kihirdetését a Fővárosi Törvényszék a Jozef Rohác, Portik Tamás és két társa ellen a két évtizeddel ezelőtti Aranykéz utcai robbantás, valamint a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőperben.

Az Óriás, a Fogász és a többiek

A médiavállalkozó megölése után következett a magyar maffiaháború legvéresebb leszámolása, az egész országot megrázó Aranykéz utcai robbantás.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.