2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: rogán antal

178 cikk 1/18 oldal

Már nem számít, hogy dönt Brüsszel

A Sargentini-jelentéssel az Európai Parlament bevándorláspárti többsége bosszúra készül Magyarország ellen – nyilatkozták kormánypárti politikusok Kötcsén.

A hattyúdal

Írhatnánk nyugodtan, hogy minden részvétünk Judith Sargentinié, amiért minden jel szerint alaposan fel fog sülni az egész jelentéses blöffjével. Mégsem vagyunk ennyire nagylelkűek.

Rogán Antal: a migránsok elosztása nem megoldás

Soros György hajói „üzemszerűen" szállítják Európába az Afrikából érkezőket, holott azokat az európai jogszabályok alapján eddig sem kellett volna fogadni – mondta a miniszter.

Indul az új fővárosi imázskampány

Innen üzenjük Prágának és Bécsnek, hogy elindultunk, és az a célunk, hogy egy sportszerű versenyben megelőzzük őket – jelentette ki tegnap a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Egyetértési pontokat kell találni a választókkal

Változatlan célok mellett, a változó körülményekre tekintettel szigorítana a kormány a Stop, Soros! törvényjavaslaton, amelyhez az alkotmányos alapokat is meg kell teremteni.
178 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.