2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: Rodrigo Duterte

49 cikk 1/5 oldal

Dominók

A populizmusnak legalább százféle meghatározása van. Abban a kutatók zömükben egyetértenek, hogy ez a politikai irányzat a nép többségi akaratát karolja fel.

Kormányellenes tüntetők csaptak össze rendőrökkel Manilában

Kormányellenes tüntetők csaptak össze csütörtökön a rendőrökkel a Fülöp-szigeteki fővárosban, Manilában, az összecsapásokban többen megsérültek – jelentették a megmozdulás szervezői és hivatalos források.

Harc az ázsiai befolyásért

Ázsiai körútjának utolsó állomására, Manilába érkezett vasárnap Donald Trump amerikai elnök, hogy részt vegyen a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) soron következő, egyben a szervezet ötvenéves fennállását ünneplő csúcstalálkozóján.

Trump: kiváló a kapcsolat az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek között

Kiváló a kapcsolat az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek között – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök azt követően, hogy tárgyalt vendéglátójával, Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki államfővel hétfőn Manilában, ahol a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) csúcstalálkozója zajlik.

Dzsihadistákkal számoltak le a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigeteki katonák megölték hétfőn az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez köthető lázadók két utolsó vezetőjét Mindanao szigetén – jelentette be Delfin Lorenzana védelmi miniszter.

Újragondolja drogháborúját a Fülöp-szigeteki kormány

Újragondolja a drogbűnözők ellen folytatott háborúja módszereit a Fülöp-szigeteki kormány azután, hogy három kiskorú életét vesztette a rendőrség kábítószer-ellenes akciói során az elmúlt időszakban – jelentette ki csütörtökön Ernesto Abella elnöki szóvivő.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.