2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: robbanószer

19 cikk 1/2 oldal

Halál jár a robbanószer bevetéséért Egyiptomban

Jóváhagyta az egyiptomi parlament a kormány által előterjesztett törvényjavaslatot, amelynek értelmében halálbüntetéssel sújtandó az, akiről bebizonyosodik, hogy az általa előállított robbanószert terrorizmussal kapcsolatos bűncselekményben használták fel – jelentette szerdán az egyiptomi állami televízió.

Robbanószert állítottak elő fiatalok Nógrád megyében

Egy 17 és egy 18 éves fiút fogtak el a rendőrök Nógrád megyében, a fiatalok robbanóanyagokat és robbantószereket állítottak elő, és robbantásokat is végeztek Mátramindszent külterületén – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Terroristák fegyverraktárán ütöttek rajta Franciaországban

Három embert őrizetbe vettek, továbbá robbanóeszközöket és fegyvereket foglaltak le spanyol és francia rendőrök Franciaország déli részén, Louhoussában – tudatta szombaton a spanyol belügyi tárca Madridban.

Másfél év börtönre ítéltek egy robbanószerrel fenyegető férfit

Nem jogerősen egy év hat hónap börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki egy hónapja a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) épületében azt állította, robbanószer van nála – közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

Felrobbant egy épület Kínában, sok a halott és a sebesült

Nagy erejű robbanás történt hétfőn este az északnyugat-kínai Senhszi tartomány Hszinmin nevű városában, egy épületben, legalább 14-en meghaltak, 147-en pedig megsérültek. A ház körül több tucatnyi épület megrongálódott, köztük a helyi kórház is.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.