2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: riport

18 cikk 1/2 oldal

Most először szólaltak meg S. Ábel szülei

A férfi leghamarabb karácsonykor szabadulhat a gyorséttermi lövöldözésért kapott büntetéséből. A teljes riportot kedden 21 órától láthatják a Hír TV Riasztás című műsorában.

Texasból egyenesen a Bakonyba

Hazánk is kiveszi a részét a két- és többoldalú kiképzési feladatokból, aminek része a most folyó amerikai–magyar gyakorlatsorozat is a Magyar Honvédség hajmáskéri központi kiképzőbázisán.

„Je suis Tommy Robinson!”

A parlamenti demokrácia és a szólásszabadság egyik bölcsőjének számító Nagy-Britanniában nem lehet interjút készíteni az utcán két bűnözővel?

Ötszáz eurós fuvar

A hetvenegy migráns halálát okozó hűtőkamion hat és fél órás útjának története sajátos módon sűríti magába a migrációt kísérő jelenségeket.

Mesterfogások

Létezik egy főzőiskola, ahol „hivatásos” nagymamák tanítják, hogyan lesz omlós a sajtos pogácsa, és meddig kell gyúrni a tésztát ahhoz, hogy tökéletes legyen.

Amerre a szél sodor

„Néhány órája áthajóztunk a Bering-szoroson. Remélem, 24 óra múlva kikötünk Nome-ban, ahol lesz internet„ – küldte ezt az üzenetet a Balaton család augusztusban.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.