2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: rió

297 cikk 1/30 oldal

Izgalmak helyett

Kedd délelőtt a médiának szóló, izgalmasnak tűnő meghívót adott közzé a távirati iroda, ezzel a szöveggel: Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn délután a sportágazatot érintő bejelentést tesz.

Elkészült a MOB értékelése

Londontól Rióig címmel elkészült a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) értékelése a riói játékokról, a kötetet Borkai Zsolt elnök hétfőn nyújtotta át Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének.

Határtalan riói sikerek megérdemelt jutalma

Az olimpiai és paralimpiai sikerek összekötik a magyarokat – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök amikor állami kitüntetésben részesítette a riói olimpián és paralimpián érmes sportolóinkat.

Olimpiai értékelés után, edzőközpont előtt

Két évtizede, amióta csak egyéni versenyeket rendeznek az öttusázóknak az olimpiákon, 1996-ban egy bronz (Martinek János), 2000-ben egy ezüst (Balogh Gábor), 2004-ben egy arany (Vörös Zsuzsanna), 2012-ben megint egy bronz (Marosi Ádám) volt a magyar éremmérleg, 2008-ban és idén pedig medál nélkül maradtunk.

Kialudt a láng Rióban

Befejeződött a XV. paralimpia, a mozgássérült, látássérült és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye, amely szeptember 7-én kezdődött.

Sors negyedik, Tóth hatodik 50 méter gyorson

Sors Tamás a negyedik, Tóth Tamás pedig a hatodik helyen végzett az S9-es sérültségi kategória 50 méteres gyorsúszó számában a riói paralimpia keddi versenynapján.

Pap Bianka ezüstérmes 100 méter háton

Az S10-es sérültségi kategóriában versenyző Pap Bianka ezüstérmet szerzett 100 méteres hátúszásban a riói paralimpia szombati versenynapján.

Már sportdiplomata

Interjú Gyurta Dániellel, akit négy nappal a riói fájó kiesés után beválasztottak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai közé, a sportolói bizottságba.
297 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.