2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: rigó csaba

8 cikk 1/1 oldal

„Megalapozatlan az OLAF jelentése Elios-ügyben”

Bűncselekmény hiányában megszüntették az Elios Innovatív Zrt. közvilágítási tendere kapcsán indított nyomozást, a Közbeszerzési Hatóságnak ebben az ügyben nincs semmilyen dolga – mondta Rigó Csaba.

Teljes az átláthatóság a közbeszerzéseknél

Hamis, főként politikai indíttatású állítást tesz, aki azt hangoztatja, hogy intézményesített korrupció lenne Magyarországon – nyilatkozta a Magyar Időknek a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

Átláthatók a magyarországi közbeszerzések

Az Európai Bizottság adatai szerint teljes mértékben átláthatók a magyarországi közbeszerzések, ezzel a skandináv országokat is megelőzzük.

Magyarország Európa élvonalában

Rigó Csaba az illetékes hatóság elnöke közölte, az Európai Bizottság legfrissebb adatai szerint a magyarországi közbeszerzési eljárások teljesen átláthatóak.

Tovább csökkentenék az építésügyi bürokráciát

A családi házak építésének új szabályozása óta eltelt bő egy év alatt több mint 15 ezer egyszerű bejelentést tettek magánszemélyek, és csaknem 11 ezer elektronikus építési naplót helyeztek már készenlétbe – hangzott el az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdai kibővített elnökségi ülésén.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.