2024. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: rezsi

30 cikk 1/3 oldal

Az emberek többsége még mindig készpénzben fizeti számláit

A sárga csekket kapók szűk többsége, 54 százaléka minden esetben készpénzzel egyenlíti ki a számláját, az ötven évnél fiatalabbak körében a többség, 58 százalék azonban már nem kizárólag készpénzben fizeti a rezsit – tájékoztatta az MTI-t a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményéről pénteken.

Már a tartós árucikkek is fogynak

Nem csupán a megélhetéshez szükséges alapvető termékkörökben volt jelentős a költekezés, hanem a nagyobb kiadást jelentő eszközöknél és a szolgáltatások területén is.

Téli rezsicsökkentés: többen kapnak pénzt

Kiterjesztette a téli rezsicsökkentésről szóló kormányhatározatát a kabinet, a módosítás a választások előtti utolsó Magyar Közlönyben jelent meg.

A magyarországi gázár csökkent a leginkább

A rezsicsökkentés és a mostani számlajóváírás kapcsán az ellenzék hazug, álságos és cinikus politikát folytat a kormány szerint. Az Eurostat adatai is az Orbán-kabinet véleményét támasztják alá: 2010 vége óta Magyarországon csökkent legnagyobb mértékben a gázár.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.