2019. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: Reuters

18 cikk 1/2 oldal

Vádat emeltek a Reuters két tudósítója ellen Mianmarban

Hat hónapig tartó kihallgatásukat követően vádat emelt hétfőn egy mianmari bíróság a Reuters hírügynökség két tudósítója, a 32 éves Va Lon és a 28 éves Kjav Szo Oo ellen államtitkokat tartalmazó iratok megszerzése miatt.

Perelik a fogyasztókat megtévesztő Apple-t

Perek sokaságával néz szembe az amerikai Apple számítástechnikai óriáscég, miután a vállalat vezetősége beismerte: közel két éven keresztül nem tájékoztatta az iPhone 6 mobiltelefon-használókat arról, hogy a telefonjaikban lévő akkumulátor kapacitásának csökkenésével párhuzamosan a készülékük teljesítménye is csökken.

Él a nigériai kalózok által elrabolt magyar tengerész

Él és a körülményekhez képest jól van az a magyar tengerész, akit nigériai kalózok raboltak el kedden – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Botka bontást is vállal

A szocialista miniszterelnökjelölt-aspiráns nem törődik azzal a ténnyel, hogy a legkeményebb Orbán-fóbiások között is többségi támogatást élvez a műszaki és jogi határzár.

Atomcsapással fenyegetőzött az észak-koreai állami média

Az Egyesült Államok elleni atomcsapással fenyegetett kedden az észak-koreai állami média, ha – mint fogalmazott – egyetlen jelét is látja az amerikai agressziónak, miközben az Egyesült Államok hadihajórajt vezényelt a Koreai-félsziget közelébe.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.