2020. szeptember 22., kedd, Móric napja

Címke: reszasz

9 cikk 1/1 oldal

Magyar Orvosi Kamara: megalapozatlan a Reszasz vádaskodása

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) visszautasítja a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének (Reszasz) tényeket elferdítő, megalapozatlan vádaskodását, amelyeket a tagdíjkedvezmények megvonásával kapcsolatban fogalmaztak meg.

Sok orvos mond nemet a hálapénzre

Egy egészen friss felmérés szerint az orvosok 96 százaléka olyan egészségügyi rendszerben szeretne dolgozni, ahol egyáltalán nincs hálapénz.

Az orvosok többsége hálapénzmentes egészségügyben szeretne dolgozni

Az orvosok többsége hálapénzmentes egészségügyben szeretne dolgozni, 60 százalékuk szerint azonban pusztán a béremeléssel a paraszolvencia nem fog eltűnni – derült ki a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (Reszasz) megbízásából készült felmérésből.

Kifullad a negatív kampány?

A kormánnyal tárgyalásokat folytatott egészségügyi érdekvédelmi szervezetek által elért jelentős béremelés megkérdőjelezhetővé tette az utcai politizálás és a negatív kampány létjogosultságát.

Világszerte probléma a kórházi fertőzés

Megtévesztőek a kórházi fertőzésekről az utóbbi időben több helyen is megjelent nyilatkozatok, amelyeket a Reszasz alelnöke adott – közölte az ÁNTSZ.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.