2024. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: rendszerváltozás

14 cikk 1/2 oldal

Fűtőház

Szerkesztői jobban örültek volna egy munkáskádernek, mint a jogásznak, akinek nem lehetett akármit lenyomni a torkán. Szilágyi István író ma is konok ember.

A velünk élő bolsevizmus

A Politikatörténeti Intézet gondozásában megjelent, a Kérdések és válaszok 1918–19-ről című kötet szellemisége akarva, nem akarva tagadja a Tanácsköztársaság totalitárius voltát.

Az orvostársadalom közérzete

Nagyon meg kellene gondolni, hogy meddig szabad támogatni és a betegek, illetve az állampolgárok érdekében hol kell határt szabni a betegek „választási szabadságának”.

Boross Péter pesszimista Európa jövőjét illetően

A 90. évét nemrég betöltő volt kormányfő szerint az az önszolgaságba süllyedés, amit a németek politikailag maguknak választottak, valami elképesztő népromlásra utal.

A valódi rendszerváltozás ideje

A második Orbán-kormány kezdettől fogva tudatosan törekedett arra, hogy valódi rendszerváltást hajtson végre és leváltsa az önmagát túlélt posztkommunista rendszert.

A kárpótlási földek örökösei

A mai kor egyelőre magán viseli azokat a vonásokat, amelyeket a rendszerváltozás felemás birtok-, gazdaságpolitikája idézett elő.

Az ember, aki irtózott korunk hőseitől

Egészen gusztustalan, ahogy „korunk hősei” ma a Fideszt kommunistázzák, hiszen még a legalaposabb kritikusok is szeplőtelennek nevezték a fogantatást.

A Soros-projekt áldozatai

Teljesen téves az a felvetés, amely valami­féle „új Fideszként” akarja láttatni ezt a Momentum Mozgalom nevű társaságot.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.