2020. július 14., kedd, Örs, Stella napja

Címke: rendőrterror

9 cikk 1/1 oldal

Fütyül a jóvátételre

A Kúria Baka András vezette tanácsa nemrég megtagadta a jóvátételt a 2006. őszi rendőrterror egyik ikonikus áldozatától, Dukán Dánieltől.

Epizódok 2006-ból

A Civil Jogász Bizottság munkája manapság már jogtörténeti tény. Tanulsággal szolgál azok számára is, akik nem élték át a hajdani drámai eseményeket.

Gergényi és társai megúszták

A bíróságnak azt kellett volna megmutatnia, hogy nemcsak a jogszolgáltatás, hanem a társadalmi igazságérzet és a demokratikus erkölcs talaján is áll.

Örökség

Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde máig tisztázatlan körülmények között nyilvánosságra került, kevés ember van, aki ne tudna belőle idézni.

Rendőrterror: elnézést kértek Papp Lajostól

Tíz évvel a 2006. október 23-i rendőrattakot követően bocsánatot kért a Készenléti Rendőrség, illetve a Budapesti Rendőr-főkapitányság Papp Lajos szívsebésztől, amiért az 1956-os forradalom kitörésének ötvenedik évfordulóján az alkalmazottaik a nyílt utcán megverték. A professzort az aznap délelőtti tömegoszlatás idején bántalmazták.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.