2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: rendőrőrs

7 cikk 1/1 oldal

Az IÁ megtámadott egy katonai állást és egy rendőrőrsöt Irakban

Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet fegyveresei megtámadtak egy előretolt katonai állást és egy rendőrőrsöt egy iraki faluban, Tikrít közelében – közölték katonai és rendőrségi források a Reuters hírügynökség szerint.

Rendőröket öltek fegyveresek Irakban

Fegyveresek támadtak meg két rendőrőrsöt az iraki Szamarrában, és legalább hét rendőrrel végeztek – közölték hétfőn éjjel iraki biztonsági források.

Bombatámadással fenyegették a bécsi repteret

Olyan e-mailt kaptak az osztrák hatóságok, melyben terroristák fenyegetőztek bombatámadásokkal Ausztriában. A titkosított postafiókról érkező elektronikus küldemény több rendőrörsöt és a bécsi repülőteret is megemlített a tervezett terrorcselekmény helyszíneként.

Hatalmas erejű bomba robbant egy rendőrőrs mellett Törökországban

Nagy erejű autóbomba robbant a délkelet-törökországi, főként kurdok lakta Mardin tartomány Midyat városának egyik rendőrőrse előtt szerdán. A támadásban öt ember meghalt, két rendőrnő, egyikük várandós volt, valamint három civil, 32 ember pedig megsebesült, közülük öt ember állapota súlyos – jelentette a Habertürk török hírtelevízió.

Robbanóeszközt dobtak egy boszniai rendőrségi épületre

Robbanószerkezetet dobtak egy rendőrségi melléképületre éjszaka a közép-bosznia-hercegovinai Zavidoviciben, senki nem sérült meg, a rendőrség szerint viszont a támadásnak terrorizmusra utaló jelei is vannak.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.