2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: rendőrök

319 cikk 1/32 oldal

Illegális ásatást lepleztek le Egyiptomban

Illegális ásatást leplezett le az egyiptomi rendőrség egy házkutatás során, a munka egy ház alatt folyt a Gízai piramisok közelében – közölték vasárnap a helyi hatóságok.

Szlovák-magyar drogkereskedő csoportot számoltak fel

Szlovákiában és Magyarországon droggal kereskedő csoportot számolt fel szerdán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – tájékoztatta péntek reggel a rendőrség az MTI-t.

Negyven randalírozó elfoglalta a Lánchidat

A cirkuszolók egyébként a mentőket sem engedték át, így életmentő esetekben is óriásit kell kerülni, csak az Erzsébet-hídon lehet így átmenni.

Angliában késelt az Allahot éltető iszlamista

Az elfogott gyanúsított „Allahot” kiáltott a támadás közben, a rendőröknek pedig kijelentette, hogy „amíg folyatjátok más országok bombázását, addig az effajta hülyeségek is folytatódni fognak”.

A francia rendőrök pohara is betelt

A rendfenntartókat – akiket öngyilkossági hullám is tizedel – az elmúlt hetekben különösen megterhelték a sárga mellényesek tiltakozásai és a strasbourgi terrortámadás is.
319 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.