2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: rendezvények

19 cikk 1/2 oldal

Kaptárkőnapot tartanak szombaton Szomolyán

Szombaton rendezik a Borsod megyei Szomolyán a változatos programokkal, szakmai rendezvényekkel gazdagított kaptárkőnapot. Az eseményt helyi termelők, kézművesek, nemzeti parki védjegyes termékek, tájjellegű ételek, borok és színpadi műsorok bemutatója színesíti - közölte az MTI-vel a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága (BNPI).

A múltba vivő felfedezőút

Szombaton a szalkszentmártoni Petőfi Sándor-emlékmúzeumban tartják az idei tájházak napja rendezvénysorozat központi megnyitóját.

Világsztárokat vonzhat a 78 ezer férőhelyes új aréna

A 2019 végére elkészülő új Puskás Ferenc Stadion Közép-Európa legkorszerűbb, legnagyobb befogadóképességű arénája lesz, a labdarúgó-mérkőzéseket 67 ezren, a koncerteket 78 ezren élvezhetik majd - írja a hétfői Világgazdaság.

Az igazságost ünnepelhetjük

Uralkodása kezdetének 560. évfordulójára a nemzetpolitikai államtitkárság Mátyás király emlékévet hirdet, amelynek során jövőre az összmagyarság számos közös rendezvényen idézi fel a kort.

Betiltották Ankara tartományban a homoszexuálisok rendezvényeit

A török társadalom érzékenységére hivatkozva szombattól határozatlan időre betiltotta Ankara tartomány kormányzói hivatala a homoszexuális szervezetek rendezvényeit – jelentette vasárnap az Ihlas török hírügynökség a kormányzói hivatal közleményére hivatkozva.

Ma van az autizmus világnapja

Ma van az autizmus világnapja, ebből az alkalomból országszerte sok programot, a többi között sétát, filmvetítéseket és kiállítást is rendeznek.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.