2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Recirquel Újcirkusz Társulat

10 cikk 1/1 oldal

Nyílik a Müpa Kultúr Kültér a Müpában

A Recirquel, Radics Gigi és Szőke Nikoletta, a Fool Moon, a Kolompos, a Besh o droM, a Firkin, Malek Andrea, Danics Dóra és a Cimbaliband vagy a Group'n'Swing is fellép a Müpa Kultúr Kültérben december 2-től.

Az anyaföldszeretet tánca

A My Land lenyűgöző darab, olyan előadó-művészeti csúcsteljesítmény, amellyel büszkén ott vagyunk a világ élvonalában.

Két milliméter

Ócsai Böbe artistacsaládból származik, születésétől kezdve belenőtt a cirkusz világába. A színpadi évek után az oktatást választotta, és megtalálta helyét a kulisszák mögött is.

Ingyenes vetítéssorozatot kínál a Müpa

Hét helyszínen várja az érdeklődőket a Müpa HD – Válogatás a Müpa koncertfelvételeiből című ingyenes vetítéssorozat, amelyen újcirkusz-produkciók, kortárs táncelőadások, klasszikus és könnyűzenei koncertek elevenednek meg.

Keresztelő oroszlánnal

A Fővárosi Nagycirkusz épülete a 45 évvel ezelőtti újjáépítés során kapta meg mostani formáját, azonban mára kritikus állapotba került.

A meztelen bohóc hazai színpadon

A hazai publikum szerdától december 17-ig ismét láthatja a Müpában a Recirquel Újcirkusz Társulat A meztelen bohóc című produkcióját.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.