2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: razzia

93 cikk 1/10 oldal

Országos razziába kezdett a nemzeti adóhivatal

Adóhivatali vizsgálódásra szinte minden olyan gazdasági szereplő számíthat, amely ajándékot vagy a karácsonyi készülődéshez szükséges portékát kínál.

NAV: hatszázmilliós találat

Félezer olyan vállalkozás ügyeit tekintette át az utóbbi hónapokban az adóhivatal, amelyek az Euró­pai Unió más tagállamainak gazdasági szereplőivel kereskedtek.

Veszélyben vannak személyes adataink

Veszélyben vannak személyes adataink, ugyanis csalók próbálják megszerezni jelszavainkat. Az ECHO TV Razzia című műsorában az adathalászok elleni küzdelmet tárták fel. Az adathalászat célja elsősorban a pénzszerzés mondta el a műsorban az adatbiztonsági szakértő.

Razzia volt a Hős utcában

Huszonkilenc embert állítottak elő a rendőrök a Hős utcából, közülük tizennégyet drogkereskedelemmel gyanúsítanak, hatnak pedig kábítószer-birtoklás miatt kell felelnie.

Újabb razziába kezd a NAV

Idén ez már a sokadik összehangolt hatósági akció, ráadásul a legtöbb ellenőrzés-sorozatról előre tájékoztatta a hivatal az érintetteket.
93 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.