2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: rakétatámadás

23 cikk 1/3 oldal

A francia elnök elítélte a Hamász Izrael elleni rakétatámadásait

Emmanuel Macron francia államfő „határozottan elítélte, hogy a Hamász számos rakétát lőtt ki” a Gázai övezetből izraeli településekre és „a feleket a feszültség növelésének és egy újabb gyilkos erőszakhullám elkerülésére” kérte Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel folytatott keddi telefonbeszélgetésében – közölte este a francia elnöki hivatal.

Izraelben egyelőre kivárnak a palesztin rakétatámadások után

Izraelben csütörtökön az élet visszatért a régi kerékvágásba, ismét folyik például a tanítás a Gázai-övezet közelében is az iskolákban az előző napi palesztin rakétatámadások után – jelentette a helyi média. Elemzők szerint ez azt mutathatja, hogy a keményebb válaszcsapásokat egyelőre elhalasztották.

Két rakétát lőttek ki Izraelre a Gázai övezetből

Két rakétát lőttek ki vasárnap Izrael déli részére a gázai övezetből – tudatta az izraeli haderő. A 11-es tévécsatorna információi szerint az egyik el is talált egy házat, de a támadásban senki sem sérült meg.

Izrael reagált a rakétatámadásokra

Izraeli harci helikopterek mértek csapást csütörtökre virradóra a Hamász radikális palesztin szervezet Gázai övezetben lévő létesítményeire megtorlásul a térségből a zsidó állam területe ellen indított rakétatámadásokra – közölték a biztonsági erők tisztségviselői. Izr

Phenjan egyelőre nyugton marad

Úgy tűnik, azoknak lett igazuk, akik csupán egy jó tárgyalási pozíció kizsarolásaként értelmezték a kommunista ország kommunikációs stratégiáját.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.