2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: raiffeisen

12 cikk 1/2 oldal

Élénkül a növekedés az idén

Idei növekedési előrejelzését 3,8-ról 4,2 %-ra emelte a Raiffeisen Bank, és továbbra is kiemelt tényezőként jelöli meg a bővülésben a belső fogyasztást.

Az MNB 10 millió forintra bírságolta a Raiffeisen Biztosításközvetítő Kft-t

Tízmillió forint bírságot szabott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Raiffeisen Biztosításközvetítő Kft.-re, mivel az nem jelentette be saját és megbízott cége biztosításközvetítő munkatársait a jegybanki biztosításközvetítői regiszterbe – közölte a jegybank az MTI-vel kedden.

Felzárkózási időszakban van a magyar gazdaság

Legalább 2019-ig megmaradhat a mostani növekedési ütem, a körülmények belföldön és a külső piacokon is támogatóak – derül ki a Raiffeisen legújabb kitekintéséből.

Szakértő: a Mol húzta pluszba a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 16,44 pontos, 0,04 százalékos emelkedéssel, 39 098,21 ponton zárt csütörtökön.

A Raiffeisen is jól zárta a tavalyi évet

Nyereséges volt 2016-ban is a magyar piacon az osztrák Raiffeisen Bank, a cégcsoport 15,7 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel zárta az évet – mondta szerdán újságíróknak Heinz Wiedner, a vállalat vezérigazgatója.

Megugrik jövőre az uniós pénzek felhasználása

Visszakapaszkodhatunk arra a szintre az európai uniós források felhasználásában, ahol tavaly álltunk, így 2017-ben már újból erőteljes gazdasági növekedés várható.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.