2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Raffay Ernő

10 cikk 1/1 oldal

Ki olvassa Esterházy Pétert?

Nem is kellett állást foglalnom semmiben, hiszen a balliberális sajtóból naponta megtudom, hogy mi a véleményem a kultúrharcról, illetve kit akarok lemészárolni.

Újabb Trianonok sújthatják az országot

A Trianoni Szemle ismét összevont lapszámot adott ki, amely öt nagy témakört dolgoz fel. A vezető téma ezúttal a magyarok, az olimpia és Trianon kapcsolata.

Raffay Ernő: Erdély nincs elveszve

Ha az országcsonkítás 98. évfordulóján erős magyar lélekkel mondjuk ki a nemzeti összetartozást, akkor nemzetünk mögött a véres, de csodálatos történelmünk, előttünk pedig a rejtélyes, ám megnyerhető jövő áll.

Harcosról a harcostársak

Borbély Imrének az erdélyi autonómiaharc jeles képviselőjének eszmei örökségét fia, Borbély Zsolt Attila politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke ápolja.

Külhoniakat gyaláz a jobbikos tábor

Mocskos férgeknek, román patkányoknak nevezik a Jobbik szavazói a határon túl élő magyarokat, mindezt ráadásul a párt saját portálján, az Alfahíren.

Műbalhé a CEU-ügy

Támogatja a kormány külföldi egyetemek működését szigorító törekvéseit a Jobbik politikáját már többször bíráló nemzeti radikális értelmiség.

Tiltakozik a radikálisok holdudvara

Komolytalannak, rövidlátónak és károsnak tartanák a Jobbik holdudvarához tartozó értelmiségiek a lehetséges koalíciót a baloldal és a Jobbik között.

Hazudott Vona Gábor

Az egykori radikális párt értelmiségi holdudvarához tartozó személyek kérdésünkre megerősítették korábbi nyilatkozataikat és leszögezték, eszük ágában sem volt elnézést kérni.

Értelmiségi holdudvara támadja a Jobbikot

A nemzeti érdekek ellen cselekedett a Jobbik, amikor kedden nem szavazta meg az alaptörvény módosítását – véli több, a Jobbik értelmiségi holdudvarárához tartozó személyiség.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.