2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: radikalizáció

13 cikk 1/2 oldal

Nálunk pedig nem lesznek mecsetek

Magyarországon nem lesz mecset – mondta a Fidesz frakcióvezetője az Echo TV-n Bayer Zsolt Mélymagyar című műsorában.

Terrorellenes razziák Nagy-Britanniában

A britek rendkívüli biztonsági intézkedések mellett vonultak a szavazóurnákhoz, miközben a terrorellenes egységek folytatták a letartóztatásokat a múlt hétvégi londoni merénylet ügyében.

Egyre kritikusabb az osztrák lakosság a migránsokkal szemben

Az osztrákok az élet minden területén egyre kritikusabbak az Ausztriában élő migránsokkal, menekültekkel és bevándorlókkal szemben, és általános kiábrándultság tapasztalható körükben az együttélést illetően – derült ki az Osztrák Integrációs Alap (Österreichischer Integratrionsfond, ÖIF) frissen közzétett 2017-es integrációs felméréséből.

Iszlámkutató: a kritikai gondolkodás hiánya elősegíti a radikalizálódást

Mivel az iszlám alapműveiben mind a békés, mind az erőszakos tanok megtalálhatók, a szövegekkel szembeni kritikus gondolkodás hiányában egy erőszakos hitszónok a békés muszlim csoportokat is radikalizálhatja – mondta Incze Nikoletta, a Politikai Iszlám Tanulmányok Központjának kutatója az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.