2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: radikális iszlám

15 cikk 1/2 oldal

Túlparton

Huszonhárom éve mutatták be Mathieu Kassovitz A gyűlölet című filmjét, amely felnyitotta a francia társadalom szemét, megmutatta, mi folyik a nagyvonalúan csak külvárosnak hívott negyedekben.

Bosszúvágyra épít a szélsőséges iszlám

Az Európai Unió tagállamainak közvéleménye széles körben elutasítja a nagyarányú migrációt, ám földrészünkön továbbra is nagy probléma.

A nyugati civilizáció jövője a tét

Az amerikai elnök szívélyes fogadtatásban részesült, vidékről is tömegek utaztak a lengyel fővárosba, hogy meghallgassák a republikánus politikust.

Zavargásokba torkollt tüntetések Amerikában

Több amerikai városban zavargásokba torkolltak szombat este a muszlimellenes megmozdulások; ezekkel párhuzamosan ugyanakkor ellentüntetéseket is rendeztek.

Ismert radikális iszlamista a merénylet gyanúsítottja

Több német biztonsági szerv közveszélyes, radikális iszlamistaként tartotta számon a hétfő esti berlini kamionos merénylet új gyanúsítottját, ügyével a tartományi és szövetségi hatóságok közös terrorelhárító központja (GTAZ) is foglalkozott – mondta a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartomány belügyminisztere szerdán Düsseldorfban.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.