2023. január 28., szombat, Károly, Karola napja

Címke: Rácz Attila

8 cikk 1/1 oldal

Büntetőügyek Szegeden

Hivatali visszaélés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás folyik a szegedi főjegyző ügyében.

Visszahívnák a piacvezért a szegedi kereskedők

A Cserepes sori Piac Kft. ügyvezetőjének, Rácz Attilának a felmentését, a felmondások megsemmisítését és a tárgyalások azonnali folytatását kezdeményezik a kereskedők a szegedi közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottságának szerdai ülésén – erről Szabó Bálint, az árusok képviselője tájékoztatta a Magyar Időket.

Perelhetnek a szegedi kereskedők

Bírósághoz fordulnak a szegedi Cserepes sori piac pavilonjainak bérlői, ha szerdától felmond nekik a létesítményt működtető cég vezetése – jelentette ki lapunknak Szabó Bálint, a kereskedők jogi képviselője.

Petíciót kapott Botka a szegedi árusoktól

A petícióban arra kérték a polgármestert, hogy tárgyaljon a kereskedőkkel vagy többségi tulajdonosként jelöljön ki képviselőt az egyeztetéshez.

Mindent eldöntő tárgyalás következhet Szegeden

Ha a szegedi Cserepes sori kereskedők hétfőn nem tudnak megegyezni a piac vezetésével az új díjszabásról, akkor a tulajdonosi jogokat gyakorló MSZP-s városvezetéshez fordulnak.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.