2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: Questor

10 cikk 1/1 oldal

Kihallgatták a koronatanút

A cég egykori pénzügyi igazgatója szerint lehetetlen volt, hogy a cég lábra álljon, az elmúlt 25 évben ugyanis kizárólag a veszteségről és a bukásról szólt a Quaestor élete.

Új élet az ETO Parkban

Nosztalgia-rangadót játszott egymással kedden az ETO FC Győr és a Vasas a labdarúgó Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé jutásért.

Feljelenti a jegybank a Quaestor-vezért

Voltak szabálytalanságok a Quaestornál, de arról semmit sem tudott – mondta egy tegnap megjelent interjúban Tarsoly Csaba.

Brókerbotrány – A Kárrendezési Alap kiküldte az értesítő leveleket

A Quaestor és a Hungária kötvényesek kárrendezését végző Kárrendezési Alap a törvény által meghatározott március 31-i határidőig megvizsgálta a károsultak kérelmeit, a kárrendezési jogosultságról és a törvény alapján kifizethető összegről szóló értesítő levelet a napokban kapja meg közel 32 ezer kérelmező – közölte az alap csütörtökön az MTI-vel.

Bíróságon a Quaestor-ügy

Vádat emeltek pénteken Tarsoly Csaba és tíz társa ellen a Quaestor-ügyben, bűnszervezetben elkövetett sikkasztás, csalás és más bűncselekmények miatt.

Quaestor-kártalanítás – A jogosultak több mint 98 százalékának fizettek már

A Befektető-védelmi Alap (Beva) október 15-ig mintegy 86,1 milliárd forint kártalanítási összeget utalt át a kifizetéseket intéző OTP-nek, így 31 078 ügyfél, a Quaestor-kötvényekre vonatkozó kártalanítási eljárásban igényt benyújtóknak már 98 százaléka juthat hozzá a részére járó összeghez – közölte a Beva pénteken az MTI-vel.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.